Sanal Dunya Forum'a hoşgeldiniz!

Forumumuzdan Tam Olarak Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun Sadece 10 Saniyenizi Ayırarak Forumumuza Üye Olabilirsiniz...

Eğer mevcut bir üyeliğiniz varsa lütfen alttaki "Üye Girişi" bağlantısına tıklayın. Üye değilseniz Sanal Türk Forum'u kullamaya hemen başlamak için lütfen aşağıdaki Kayıt Ol Butonuna Tıklayın üyelik formunu doldurun ve "Gönder" tuşuna basın.
Sanal Dunya Forum'a hoşgeldiniz!

Forumumuzdan Tam Olarak Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun Sadece 10 Saniyenizi Ayırarak Forumumuza Üye Olabilirsiniz...

Eğer mevcut bir üyeliğiniz varsa lütfen alttaki "Üye Girişi" bağlantısına tıklayın. Üye değilseniz Sanal Türk Forum'u kullamaya hemen başlamak için lütfen aşağıdaki Kayıt Ol Butonuna Tıklayın üyelik formunu doldurun ve "Gönder" tuşuna basın.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SD PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ceza - Araba

YazarMesaj
NaMLu
Onursal Uye
Onursal Uye
NaMLu

Erkek
Koç Mesaj Sayısı : 34
İş/Hobiler : Turkish's Hacker
Lakap : L@zK0p4T
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 57460

Ceza - Araba Empty
MesajKonu: Ceza - Araba   Ceza - Araba I_icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 4:31 pm

[Ayben]
Top kimlerde bekler sağlam beklerle Mic Ayben’de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden Hayır gelmez ki bitmiş pilden Mikrofon bana emanet kimden Yardan geçtim geçmem serden Kaçmak isteyeceksin ama nerden Benim adım Ayben korkun benden Geriye dönen yok gidilen yerden Maval okumak isteyen yok ki Senden sonra gelecek dertler benden Dökülen yaraları topla yerden Yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın İçten değil bu söylediklerin ben içten Bayram değil neden öptü enişten
[Ceza]
Sana kimler el verecek bilemem Gözünün gördüğü yetecek Herkese bak merkeze dolduran herkese Er ya da geç verecektir evlere Paraları satın alacaktır paraları Yaraları deşin hadi paraları peşin Durduk ortasında bu paralelin ölümüne uçacak helikopterin Perspektiften görünen Dosyalanmış insanlık suçu terörist Masum gezen insan gibi her yerde Pesimist düşünceler sarmış Hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış Sen sıvı halde kaldın ben emprovize Sen gaz oldun ben sofistike Amerika savaş ister diye doldu bu sayfa Arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda Risale kime yetmiş Gerçeklerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün Zannedenlere tarihi yazan insana sormalı bunları Kalmamalı gerilerde Gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması Kanlı etli yaprak dolması yediren Solması gereken yegane kaktüs Vaftiz edilmemiş insanların hepsine lanet Yağdıran insanların hepsine lanet Yağdırmayan insanlara lanet
http://forumtrabzon.22web.net

Ceza - Araba
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ceza - Ceza Sahası
» Ceza - Buz Dağları
» Ceza - Fatalrhyme V.I.P
» Ceza - Ben Ağlamazken
» Ceza - Basit Bir Suç