Sanal Dunya Forum'a hoşgeldiniz!

Forumumuzdan Tam Olarak Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun Sadece 10 Saniyenizi Ayırarak Forumumuza Üye Olabilirsiniz...

Eğer mevcut bir üyeliğiniz varsa lütfen alttaki "Üye Girişi" bağlantısına tıklayın. Üye değilseniz Sanal Türk Forum'u kullamaya hemen başlamak için lütfen aşağıdaki Kayıt Ol Butonuna Tıklayın üyelik formunu doldurun ve "Gönder" tuşuna basın.
Sanal Dunya Forum'a hoşgeldiniz!

Forumumuzdan Tam Olarak Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun Sadece 10 Saniyenizi Ayırarak Forumumuza Üye Olabilirsiniz...

Eğer mevcut bir üyeliğiniz varsa lütfen alttaki "Üye Girişi" bağlantısına tıklayın. Üye değilseniz Sanal Türk Forum'u kullamaya hemen başlamak için lütfen aşağıdaki Kayıt Ol Butonuna Tıklayın üyelik formunu doldurun ve "Gönder" tuşuna basın.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SD PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ceza - Anneme

YazarMesaj
NaMLu
Onursal Uye
Onursal Uye
NaMLu

Erkek
Koç Mesaj Sayısı : 34
İş/Hobiler : Turkish's Hacker
Lakap : L@zK0p4T
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 57470

Ceza - Anneme Empty
MesajKonu: Ceza - Anneme   Ceza - Anneme I_icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 4:31 pm

Gözlerim ateşle dolmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napayım bana yardım et ALLAH ıslak gözlerin üstüne kar yagmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz ilk nefesimde sen benim son nefesimde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim ayım melegim yıldızım
http://forumtrabzon.22web.net

Ceza - Anneme
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ceza - Ceza Sahası
» Ceza - Buz Dağları
» Ceza - Fatalrhyme V.I.P
» Ceza - Ben Ağlamazken
» Ceza - Basit Bir Suç